Historie Autocenter Boomstraat
Groei
Twee compagnons startte in 1975 als “van de Heikant Autobedrijf”. Al in 1977 stapte een van de compagnons uit het bedrijf. Naar Boomstraat 136 te Tilburg waar het automotive bedrijf gevestigd was, is het toen toepasselijk vernoemd. Vanaf 1987 is ook zoon, ondertussen mede-eigenaar van VOF Autocenter Boomstraat, deel uit gaan maken van het automotive bedrijf.


Dankzij de sterke groei van tevreden klanten heeft Autocenter Boomstraat sinds 2004 een nieuw bedrijfspand betrokken om alle activiteiten voort te zetten. Dit bedrijfspand is gevestigd in Tilburg aan de rand van industrieterrein “Loven”, aan de Kapitein Hatterasstraat 44.


Vakmanschap
Op een toplocatie met een oppervlakte van maar liefst 1000 m² staat nu een modern bedrijf voor u klaar. Ingericht met een full-service werkplaats en alle daarbij behorende up-to-date apparatuur. Autocenter Boomstraat is gespecialiseerd in onderhoud & service aan uw auto. Vakwerk en een goede service zijn de belangrijkste kenmerken. We zijn gespecialiseerd in het merk BMW. Voor een eerlijk analyse en advies staan we bekend in geheel Nederland. En zelfs tot over de grenzen. Daarnaast bedienen we u uiteraard ook met alle andere automerken.

Betrouwbare Ocassions
Zoekt u een betrouwbare occasion? Ook dan bent u aan het juiste adres. In onze showroom bieden we een diversiteit aan merken en modellen. Van bedrijfsauto tot gezinsstationwagon.


Zoeken naar uw ideale auto
Wanneer u op zoek bent naar een auto die u niet bij de occasions heeft kunnen vinden, loont het zeker de moeite om vrijblijvend een zoekopdracht te geven.

Werkwijze
Door jarenlange ervaring en veel relaties in de autobranche, weet Autocenter Boomstraat precies wie benaderd kan worden voor de specifieke auto die u zoekt.

Wilt u direct een zoekopdracht geven?
Zodra uw formulier bij Autocenter Boomstraat binnen is, wordt het in behandeling genomen. Autocenter Boomstraat zal u vervolgens zo snel mogelijk benaderen over interessante voorstellen voor de auto die u zoekt. Op afspraak kan Autocenter Boomstraat u dan de gevraagde auto tonen. Ook als er geen interessant aanbod is wordt u uiteraard op de hoogte gebracht. Uw wensen kunt u invullen via: "Zoekopdracht".